ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429 | HIBAJELENTÉS

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
Akció
ino10_23

L'OREAL INOA Hajfesték 60ml 10.23

Cikkszám: ino087
GyártóL'OREAL
Alapár adóval együtt:2490 Ft
Fogyasztói ár2290 Ft
Az INOA a jövő hajfestéke Az INOA hajfestékek krémes textúrája a luxus arckrémekre emlékeztet.
+ -

Leírás

A hajfestékek alkalmazásakor jelentkező kellemetlen érzések, mint pl. a fejbőr viszketése, irritációja, az INOA hajfestékek használatakor minimálisak, mivel az INOA termékek összetétele bizonyítottan hatékony bőrvédő összetevőkkel gazdagított. A hajszálak hajfestésről hajfestésre nagyobb védelmet élveznek.
A haj sima és selymes tapintású lesz - Az intenzív vörös árnyalatokért most bemutatjuk az INOA Carmilane-t, valamint az ősz haj tökéletes fedését biztosító INOA Supréme termékcsaládot - Az INOA termékcsalád egyet jelent az intenzív, élénk színekkel, az ősz hajszálak fedésének modern módszerével, a tökéletes kényelemmel és az ápolt, ragyogó hajjal.
A csomagolás nem tartalmazza az aktiváló emulziót - A L´Oréal INOA Coloration hajfesték egy ODS technológiájú festék (olajos vivőközeg technológia) - Könnyen keverhető és alkalmazható. Az eredmény fényes, egyenletes és hosszantartó hajszín
Kinek ajánljuk? Akik a természetes színeket kedvelik - Tökéletes őszfedést szeretnének - Szeretnék, ha hajuk extra ápoltságot kapna a kezelés alatt és után is.
Hatása: - 3 színmélységig világosítás 35 perc alatt - 100%-os őszhajfedés
A keverék előkészítése: - Az INOA két részből tevődik össze (festék és hidrogen-peroxid), kizárólag INOA hidrogén-peroxid használható hozzá
A használathoz keverje össze: 60 g hosszantartó 10 Vol. (3%), 20 Vol. (6%) vagy 30 Vol. (9%) hidrogén-peroxidot 60g INOA krémmel - Keverési arány: 1:1 - 6%-os hidrogén-peroxid: őszhajfedéshez és akár két árnyalatnyi világosításhoz - 9%-os hidrogén-peroxid: három árnyalatnyi világosításhoz - Keverje egészen addig, amíg nem ér el krémes állagot
Használata: - A hajfestéshez használt fésűvel vigye fel a terméket a száraz, nem megmosott hajra - Először a haj teljes hosszán át a hajgyökerekhez, majd a hajgyökerekre - Az optimális eredmény eléréséhez az INOA Rubilane vagy DM5 vörös árnyalatánál ajánlatos a hatóidőt meghosszabbítani, függetlenül attól, hogy mennyire kifakult vagy lenőtt az előző hajfestés - A következő használatnál már elegendő csak a hajgyökereknél alkalmazni a Rubilane vagy DM5 vörös árnyalatot, szükség esetén a haj teljes hosszán.
Sűrű állagának köszönhetően nem folyik és nem csöpög az alkalmazás során. Hatóidő: 35 perc
Ősz haj festése: - A haj 70%- a ősz: Alkalmazza a kiválasztott árnyalatot és hagyja hatni 35 percig - 70%
100% ősz hajszál: Keverjen össze ? tubust a kiválasztott árnyalatból és ? tubust az azonos szinten lévő alap árnyalatból, alkalmazza és hagyja hatni 35 percig Vörös árnyalatok festése: - DM5 vörös árnyalatokat ne keverjen más árnyalatokkal - INOA Rubilane vagy DM5 vörös árnyalatai tökéletesen befedik az ősz hajszálakat, és nem mosódnak ki a hajból Emulgeálás és öblítés: - Először távolítja el finom emulgeálással (víz nélkül) a hajról és a fejbőrről a festéket - Amikor a festék megenged, akkor langyos vagy meleg vízzel folytassa az emulgeálást - Utána alaposan öblítse le a hajat, amíg tiszta víz nem folyik a hajról - A haját 2x mossa ki Inoa Post samponnal, mely kifejezetten festett hajra való Figyelmeztetések: - Használjon egyszer használatos védőkesztyűt! - Kizárólag ajánlott oxidáló emluziót használjon - Ne alkalmazzon erősebb hidrogén?peroxidot, mint 30 volume (9%) - Az előírt mennyiségben használja! - Ne használjon fém eszközöket (fésű, tál, stb.)!

Vissza: Hajfesték, hajszínező

Mások ezt is megvásárolták

Mielőtt elmész ne felejts el lájkolni minket!

faceinsta

Köszönjük!