ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429 | HIBAJELENTÉS

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
nyuszb
TÖLTSD LE MOST AZ ALKALMAZÁST AZ EXTRA KEDVEZMÉNYEKÉRT! google play badgeapple store badge
TÖLTSD LE MOST AZ ALKALMAZÁST
AZ EXTRA KEDVEZMÉNYEKÉRT!
google play badgeapple store badge

Nyomtatás
dsc_0963_webre

Chromwell Kontykefe PINK PP-79539

Cikkszám: fk138
GyártóCHROMWELL
Fogyasztói ár545 Ft
A puha, hajlított forma biztosítja, hogy a kefe gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz.
+ -

Leírás

A puha, hajlított forma biztosítja, hogy a kefe gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz. Rugalmassága által könnyen használható, világszerte használatos kisimításra, kiegyenesítésre, formázásra és volumennövelésre minden hajtípus esetében!

Karbantartás:

Tisztítsuk rendszeresen, mert a kihullott hajszálak és korpadarabkák eltömíthetik a kefe sörtéit és makacsul odatapadhatnak a kefe tövéhez.

Lazítsuk fel a beragadt hajszálakat a kefében egy fésűvel: helyezzünk egy fésűt a kefe egyik oldalán egészen a sörték tövéhez és emeljük fel a beragadt hajszálakat a fésűvel; ismételjük meg ugyanezt a teljes kefe szélességében.

A kefét tisztítsuk a fent leírtak szerint: Készítsünk elő langyos, szappanos vizet (ne túl forrót). Ne használjunk tisztítószereket, ammóniát, petróleum alapú termékeket vagy sampont a kefe tisztításához. Mártsuk bele a szappanos víz habjába a tisztítókefét vagy egy keskeny fogkefét (NEM a hajkefét), és a tisztító kefét húzzuk végig a hajkefe sörtéin egyik végétől a másikig, majd diagonálisan is ismételjük meg ugyanezt. Használjuk a tisztítókefe vagy fogkefe sörtéit a hajkefe gumi alapjának megtisztításához. Tartsuk a hajkefét fejjel lefelé, a nyílással az alján (körkefék, szárító kefék). A nyílásnak mindig szabadon kell lennie, mind tisztítás mind pedig használat során.

Rázzuk ki a hajkeféből a felesleges vizet és szárítsuk meg fejjel lefelé. (a nyele legyen felfelé)

Vissza: Hajkefe, fésű

Mások ezt is megvásárolták

Mielőtt elmész ne felejts el lájkolni minket!

faceinsta

Köszönjük!